Szolgáltatások, amivel következő szintre léphet vállalkozásod

A DIGITALTECH EDIH a digitális transzformáció elősegítése céljából öt technológiai területen nyújt tanácsadási és továbbképzési szolgáltatást az ügyfelek számára.

A DigitalTech EDIH az Európai Unió európai digitális innovációs tudásközpontjainak (European Digital Innovation Hubs – EDIH) egyik magyarországi tagjaként térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogatja a hazai kkv-szektort és a közszféra szervezeteit, hogy digitális megoldások alkalmazásával növeljék hatékonyságukat és versenyképességüket: támogatják a vállalatokat az üzleti/termelési folyamatok, termékek vagy szolgáltatások digitális technológiák segítségével történő fejlesztésében.

A DigitalTech EDIH-nél a leendő ügyfelek igényeire szabott, komplex szolgáltatások sokrétű portfóliója valósul meg. A program által érintett tématerületek: oktatástechnológia (edtech), digitális pénzügyek (fintech), blokklánc (blockchain) technológia alkalmazhatósága, kiberbiztonság (cyber security) és üzletfejlesztés (business developement), ideértve a digitális átalakuláshoz kapcsolódó általános készségeket és megoldásokat is. A DigitalTech EDIH céljai között szerepel továbbá, hogy javítsa az új technológiák piaci átvételének agilitását, valamint összekapcsolja azokat a kezdeményezéseket, amelyek hozzáférést biztosítanak finanszírozáshoz, piac(ok)hoz vagy egyéb erőforrásokhoz.

Konzultáció, audit, szolgáltatásszállítás, tréning

Bár sokan a blockchain technológiát a Bitcoinnal és más kriptovalutákkal azonosítják, azon túl is számos felhasználási módja létezik, és valamennyi iparágban áttörést eredményezhet. A blokklánc technológia két legfontosabb tulajdonsága ugyanis, hogy új formát kínál az adatok kezeléséhez (tekinthetjük az adatbázisok új generációjának), illetve lehetőséget teremt az értékek digitalizációjára, közvetítésére és a velük való kereskedésre (ezen tulajdonsága révén tekinthető új üzletfejlesztési eszköznek, vagy modellnek).

A blockchain/blokklánc technológia újra értelmezi a digitális térben az adatmegosztás, az átláthatóság és a bizalom fogalmát, ezért minden olyan területen változást hozhat, ahol a partneri/üzleti kapcsolat közösen elfogadott, megkérdőjelezhetetlen hitelességű adatokon nyugszik.

BCME  a Szakmai közösség

Hasznos Linkek

Iratkozz fel hozzánk!

Kérdésed van? Csatlakoznál? Képzést szeretnél? Vagy csak beszélgetnél a témáról? Iratkozz fel most!