Támogasd a munkánkat
az adód 1%-ával!

Támogasd a technológiai újításokat! A blockchain nem csak egy trend, hanem az információs kor útja. Ajánld fel adód 1%-át, és legyél része a digitális jövő építésének!

NÉV: Blockchain Magyarország Egyesület
ADÓSZÁM: 19099534-2-41

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

✅ Célunk a blockchain technológia hazai népszerűsítése és a blockchain közösség támogatása.

✅ Feladatunk a blockchain technológia pénzügyi ágazatban történő felhasználási módjainak, és gazdasági-jogi-adózási következményeinek figyelemmel kísérése, kutatása, gyakorlati érvényesítése.

✅ A technológiát érintő hazai jogszabályi környezet kialakításának támogatása.

✅ Küldetésünk a blockchain mögött álló technológia felhasználásának elősegítése, támogatása és népszerűsítése kiemelt figyelmet fordítva a piaci, közigazgatási szereplők és a lakosság számára.

✅ Alapító tagjai vagyunk a 2022-ben létrehozott Blockchain Koalíciónak, és konzorciumi tagjai a DigitalTech EDIH projektnek, ahol segítjük a magyar kis- és középvállalati szektor digitális fejlődését.

Hogyan tudod felajánlani a legegyszerűbben?

1. Lépj be az eszja oldalra itt.
2. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót
3. Írd be a keresőbe: „Blockchain Magyarország Egyesület”
4. Küldd be két gombnyomással

Miért minket támogass?

Az 1%-ról rendelkezni neked egy filléredbe sem kerül, de az alapítványunk kiszámítható működéséhez és az ingyenes programokhoz nélkülözhetetlen.

Ne csak szemlélője, hanem alakítója is legyél a jövőnek! A blockchain innovációk már ma formálják holnapunkat. Adj 1%-ot, és támogasd a magyar blokklánc fejlődést!

Térítésmentes képzések és tanácsadási szolgáltatások

Ha érdekel, hogy a vállalkozásod hasznosíthatja-e a blockchain technológiát, és ha igen hogyan? Milyen új üzleti megoldásokat kínál a technológia? Keress minket és beszélgessünk!

Bár sokan a blockchain technológiát a Bitcoinnal és más kriptovalutákkal azonosítják, azon túl is számos felhasználási módja létezik, és valamennyi iparágban áttörést eredményezhet. A blokklánc technológia két legfontosabb tulajdonsága ugyanis, hogy új formát kínál az adatok kezeléséhez, illetve lehetőséget teremt az értékek digitalizációjára, közvetítésére és a velük való kereskedésre.

Az EDIH programba történő regisztráció:

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed van? Csatlakoznál? Képzést vagy tanacsadást szeretnél? Írj nekünk!

 

Székhely: 1037  Budapest  Kisbojtár út 24-26  földszint /1

Adószám: 19099534-2-41  

Nyilvántartási  szám:  01- 02- 0017026